Irány Monte Carló!


Egy verseny akkor igazán eredményes, ha a jövőbe mutat, és elindít egy fejlődési pályán. – jelentette ki a World Top Model hazai döntőjének a versenyigazgatója, Trejtnar Anita.

A World TOP Model Hungary döntőjén 6 lány gyarapíthatja tudását és folytathatja pályafutását az olasz modell akadémián, így később nagyobb eséllyel kaphat külföldi felkéréseket.

A dobogósok: Horváth Lilla (Dunaújváros), Sümeghy Laura (Szeged), és Horváth Boglárka (Győrújbarát), valamint az akadémia vezetője által 5-5000 euro külön díjjal jutalmazott Aweiti Rene (Bp), Molnár Amanda (Bp) és Gere Bernadett (Bükkábrány) ölébe hullott ez a szerencse múlt pénteken a több, mint 50 országban megrendezett  és 3 évtizedre visszatekintő World Top Model első hazai döntőjén az Aquaworld Resortban. A díjkiosztón a mezőny minden tagja kapott egy közel százezer forint értékű alapcsomagot, majd a Noór különdíját Farkas Johanna (Pápa), a Crystal Store exclusive fotózást Kriszt Natália (Vecsés), a rövidesen induló Crystal Fashion Channel-en Horváth Bogi és Farkas Johanna (Pápa) kapott munkalehetőséget, míg a Paloma  fürdőruha különdíját Vittmann Larina (Bp) vihette haza a versenyről.

Kiss Ágnes (Balmazújváros) a Zen Garden Resort pihenésével, míg Aweiti Rene a Nivea különdíjával, míg Molnár Amanda és Vajda Mercédesz (Kaposvár) a Loyd külön díjakkal térhetett haza a World TOP Model Hungary november 24-én Budapesten tartott döntőjéről.

Horváth Lilla kapta az első helyért járó szalagot, és február 25-én ezzel több, mint 50 ország győztesével állhat egy színpadon Monte Carlóban az ünnepélyes világdöntőn.

Már lehet is jelentkezni a jövő évi második WTM nemzeti versenyére, melynek elődöntője az ország legrégebbi és kitartóan a TOP10-ben jegyzett, egyben jövőre 50 éves Boglári Szüreti Fesztivál egyik színpadán lesz augusztusban 16-20. között a Platán strandon!

Fotó: APEV Média



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük