Hullám Apartman és Étterem-Pizzéria Gyenesdiás – Foglalja le már most a nyári szállását


Szponzorált tartalom

A nyár lassan kopogtat az ajtónkon, így már most érdemes előre lefoglalni a szállást egy kis pihenéshez a Balaton partján, mondjuk Gyenesdiáson, ahol rengeteg élmény vár Rád és családodra.

De nem kell ahhoz nyárnak lenni, hogy pihenj a Balatonon! Télen nyáron fogadjuk Kedves Vendégeinket.

Gyenesdiáson a strand utcájában, strandtól 300 m-re található a Hullám Apartman és Étterem-Pizzéria emeletén. Szép és vendégszerető üdülőfaluba strandok, hangulatos éttermek és egyéb szórakozási lehetőségek várják a vendégeket.

Keszthely, a Balaton fővárosa kb 3 km távolságra van, ami a térség kereskedelmi, kulturális központja, számos idegenforgalmi látnivalóval (Festetics kastély, Balaton Múzeum, stb.) Hévíz 8 km távolságra van a településtől, ahol Európa legnagyobb természetes termál tava található, ami egész évben alkalmas szabadtéri fürdőzésre.

A termál tóra épülve egy fejlett gyógycentrum működik, ahol testi, lelki felüdülés mellett jó eredménnyel gyógyítják a mozgásszervi betegségben szenvedőket. 5 km-re tőlünk 18 lyukú golfpálya található, mely szintén egy lehetőség vendégek számára. Hullám Étterem emeletén 2 kényelmes apartman áll a vendégeink részére, amely akár baráti családok részére is kiválóan alkalmas.

Az apartmanhoz kétágyas hálószobák, nappali-étkező helyiség, felszerelt konyha, fürdőszoba tartozik. Az udvarban játszótér, gondozott kert található.

Parkolási lehetőség a zárt udvarban vagy az étterem előtti parkoló.

Foglalás Email-en most


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük