Folytassa a nyomozást!


Az ügyészség másodszor is az eljárás folytatására kötelezte a rendőrséget a Király utcai ingatlanmutyi ügyében.

Nem mindennapos dolog, hogy az ügyészségnek kétszer is utasítania kell a rendőrséget a nyomozás folytatására egy fideszes ingatlanmutyi esetében, de a Király utca 25., 27. és 29. szám alatti épületeket eladásának ügyében ez történt.
 
Az ügy legelején feljelentést tettünk a rendőrségen, amely nyomozni kezdett, majd gyorsan kijelentette, hogy nem történt semmi, minden a legnagyobb rendben van. Ez ellen az önkormányzat panasszal élt, az ügyészség pedig megállapította, hogy a rendőrség nem végezte el teljeskörűen a munkáját, ezért tovább kell folytatnia a nyomozást.
 
Folytatták is idén februárig, amikor is ismét lezárták a hűtlen kezelés bűntette miatti eljárást, mondván a cselekmény nem bűncselekmény. Ezt továbbra sem tudjuk elfogadni, ezért ismét az ügyészséghez fordultunk, amely most kimondta, hogy megalapozatlanul került sor az eljárás megszüntetésére.
 
A rendőrségnek tehát tovább kell folytatnia a nyomozást, amely reméljük, hogy így harmadik körben már eredményesebb lesz, és végre választ kaphatunk arra, hogy kinek és miért állt volna érdekében kifosztani és csődbe vinni a kerületet.
 
Niedermüller Péter
polgármester



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük