Kegyeleti tartalom – Temetkezési Unió Kft. 2004 óta a kegyeleti szakmában


Szponzorált tartalom

Olcsó hamvasztás Budapest

A Temetkezési Unió Kft. 2004 óta működik. Alapítói a Fővárosi Temetkezési Intézet dolgozói voltak.

Legfontosabb cég filozófiánk alapja, hogy az elhunytak utolsó útját méltósággal bonyolítsuk. Azt a hitvallást képviseljük, hogy megbízóink szeretteinek végső nyugalmához az elengedhetetlen méltó, szép temetést biztosítsunk. Munkánk során megismerjük s megértsük a hozzátartozók fájdalmát, ezért szeretnénk minél jobban megkönnyíteni gyászukat

Fő profilja a temetések és a hozzájuk kapcsolódó kegyeleti szolgáltatások teljes körű biztosítása, szervezése, lebonyolítása. Ez alatt a néhány év alatt sikerült elérnünk, hogy Budapesten már a nagyobb temetkezési vállalkozók közé sorolnak bennünket.

Hamvasztás urna hazavitellel nálunk a legolcsóbb

Kattintson ide

Tapasztalt szakemberek segítenek a temetés megszervezésében

Elismertségünket jelzi, hogy a megrendeléseink jelentős része olyan családoktól érkezik, akik korábban már dolgoztattak velünk – bár az apropó mindig szomorú, elismerésnek érezzük, hogy elégedettek szolgáltatásainkkal. Felkészültségünket mutatja, hogy a temetői törvények kialakításában aktívan részt vettünk, kikérték a szakmai véleményünket, meghallgatták észrevételeinket.

Legfontosabb cég filozófiánk alapja, hogy az elhunytak utolsó útját méltósággal bonyolítsuk. Azt a hitvallást képviseljük, hogy megbízóink szeretteinek végső nyugalmához az elengedhetetlen méltó, szép temetést biztosítsunk. Munkánk során megismerjük s megértsük a hozzátartozók fájdalmát, ezért szeretnénk mimnél jobban megkönnyíteni gyászukat.

Szolgáltatásainkkal igyekszünk levenni a temettetők válláról a sok szervezéssel, adminisztrációval járó terheket, és biztosítjuk, hogy békében és kellő meghittséggel tudjanak búcsút venni szeretteiktől. Szolgáltatásaink magas színvonalát biztosítja etikai kódexünk, amelyet munkavállalóinknak be kell tartania.

Amennyiben megrendelőinknek az etikai szabályok betartásával kapcsolatban jogos reklamációja merül fel, a Temetkezési Unió Kft. vezetőjénél tehet panaszt a 06 30 921 9656 telefonszámon. Törekszünk a különböző megrendelői igények minél magasabb színvonalú kiszolgálására. A megrendelői igényekhez maximális rugalmassággal alkalmazkodunk.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük