Rendőrségi hírek

Elkapták az autó tolvajt. Kiskunhalasig vezettek a szálak

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságán 2020. május 26-án reggel egy férfi tett feljelentést, hogy az éjszaka folyamán ellopták az autóját a Verseny utcából.

A nyomozók az ellopott gépkocsira körözést adtak ki, majd forró nyomon megkezdték az elkövetők felkutatását és az autó keresését. A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés és kamerafelvételek elemzését követően megállapították, hogy az autóval a fővárost a XV. kerület érintésével hagyta el az ismeretlen elkövető, aki egészen Kiskunhalasig vitte a lopott gépkocsit. Útja során felvezetést is kapott; társa Budapesttől egy másik autóval kísérte a tolvajt egészen egy kiskunhalasi autókereskedésig.

A VII. kerületi nyomozók tíz órával a bejelentést követően az autókereskedőnél megtalálták az ellopott autót, majd a telephely mellett egy kilazított kockakő alá rejtve a gépkocsi indítókulcsát is. A nyomozók az autókereskedőt, a 45 éves kiskunhalasi T. Attilát a telephelyen elfogták, majd előállítását követően orgazdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök ezután azonosították a két autótolvajt a 19 éves P. Melindát és társát, a 49 éves Sz. Valentint, akik a nyomozás adatai szerint a kereskedőnek értékesítésre akarták átadni a járművet. A nyomozók a két román állampolgár ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Az erzsébetvárosi rendőrök a lopással gyanúsítható párost 2020. május 27-én délután egy ferencvárosi lakásban fogták el. A nyomozók kábítószer-kereső kutya segítségével a lakásban alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagokat találtak. Az elkövetőkkel szemben alkalmazott kábítószer fogyasztást kimutató gyorsteszt Sz. Valentinnál pozitív jelzést adott amfetamin hatóanyagra. A rendőrök lefoglalták az elkövetők által használt autót is, amelyben hiánytalanul megtalálták a lopott autóból hiányzó értékeket.

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a román állampolgárságú nőt és férfit lopás bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók P. Melindát, Sz. Valentint és T. Attilát kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A rendőrök a megtalált és lefoglalt autót visszaadták a tulajdonosának.

Ezt is olvassa el!
Rendőrök vitték a kórházba a fuldokló csecsemőt

Az erzsébetvárosi járőrök vittek kórházba egy nyolc hónapos fuldokló gyermeket és szüleit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2019. Elolvasom

Lovasi András volt az autó sofőrje

Két autó és egy rendőrautó ütközött Erzsébetvárosban szerda délután - közölte a rendőrség honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint Elolvasom

A buszon pofozkodott,telefon kellett neki

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága  rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 33 éves budapesti V. Lajos ellen. Elolvasom

Az erzsébetvárosi rendőrök keresik az idős nőt

Eltűnése miatt keresi a  Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság  ismeretlen helyen tartózkodó Tamás Mária ügyében. A 72 éves nő 2019. Elolvasom

Érdekel minket az ön véleménye is
KTA, könyvelés, vállalkozók számára Budapest