Niedermüller levele Orbán Viktorhoz


Arold Péter Hírek VII. kerület

Niedermüller Péter Erzsébetváros frissen megválasztott polgármestere akit a DK ad a kerületnek, levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy anyagi segítséget kérjen a kerületnek a turizmus okozta specifikus problémák megoldására.

Itt gondolatom szerint a Bulinegyed okozta negatív hatásokra gondolhatott a kerület első embere, hiszen választási ígéretei közé tartozott annak mindenki számára normális keretekben történő megoldása.

Egy előző önkormányzati bejegyzésben a következő olvasható.

A bulinegyedet nem tiltani, nem bezárni kell, hanem okos, konszenzuson alapuló megoldást kell találni. Ennek érdekében egyeztetni kell minden érintettel. Mi valódi, európai kulturális negyedet akarunk a „bulinegyedből” csinálni. Ennek megfelelően éjfél után csak az a hely tarthat majd nyitva, amely megfelel a lakókkal, civil szervezetekkel közösen kidolgozott nyitvatartási rendnek. Pont. Ezt ígértem a kampányban és ehhez tartom magam most is. A Fidesz 9 éven át nem csinált semmit, mi egy asztalhoz ültetjük a lakókat, a vendéglátósokat és a városvezetést. Erről döntött ma az erzsébetvárosi közgyűlés, és ezt fogjuk tenni a következő hetekben. 

Ennek folyamodványaként a probléma megoldásnak finanszírozására, azt a Fideszt kéri meg, amely „9 éven át nem csinált semmit”.

A témával kapcsolatban beszélgetést indítottunk a kerület csoportjában


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük